Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovor na tiskové konferenci po premiéře

25. 3. 2011

Rozhovor na tiskové konferenci po premiéře 15. 3. 2011

press-conference-15.3.11.jpg

 

Pouhé dvě hodiny po triumfální premiéře své nové show v Caesar’s Palace v Colosseu, superstar Celine Dion odhalila pomyslné závěsy a prozradila něco ze svého každodenního života.
Hvězda, která 30. 3. oslaví své 43. narozeniny, odhalila několik tajemství.
Taktně jsem poznamenal, že její den nezačíná v 19.30, když se v Colosseu zvedá opona, ani nekončí ve 21 hodin, když se za ní opona zase zavře. Tak jsem Celine Dion požádal, jestli by mohla popsat či shrnout svůj den jako zpěvačka, manželka a novopečená maminka nyní 5 měsíčních dvojčat.
Na tiskové konferenci nám řekla:
 
„To je dobrá otázka. Nejdřív bych ráda řekla, že ten den nikdy nekončí. Z mého pohledu můj den nemá začátek ani konec. Nechci být tak moc důvěrná, ale když jste se mě zeptal…“scaled_2__t653.jpg
 
„Pořád krmím své děti. Kojím je každé 4 hodiny, takže nikdy nespím celou noc v kuse. Takže jsem v posteli a má sestra dává pozor na miminka. Když se probudí, tak mi je přinese. Jsou hned ve vedlejší ložnici, takže v podstatě si mezi krmením můžu aspoň na chvíli zavřít oči a nemusím mít nastražené uši. Takže vždycky kluky nakojím a pak se snažím jít zase do postele.“
 
„Vstávám dost pozdě, protože mám přerušovaný spánek. Normálně vstanu asi okolo poledne nebo 13. hodiny a pak se těším na kafe se sojovým mlékem. Pak si dám dobrou snídani. V poslední době jsem si oblíbila ovesnou kaši se sirupem. Můj švagr pro nás taky občas vaří, to je skvělé“.
 
„Pak se jdu podívat na R.C. Náš syn R.C. je taky noční pták, takže ho musím budit, protože vždycky chce spát celý den a naopak celou noc si chce hrát. Když jsem se synem, tak vždycky říkám: „OK, všechno je v pořádku. Dneska máš baseball“. R.C. Je členem místního baseballového týmu, tak se vždy přesvědčím, že tam jde včas. Takže jakmile se ujistím, že mým dětem nic nechybí, tak teprve pak jsem schopná relaxovat“.
 
Céline také prozradila, že její syn je v 10 letech expert na počítače.
 
„Dělá věci, kterým já absolutně nerozumím. Dokonale ovládá laptop, iPad i iPhone, spoustu věcí nechápu“, směje se.
„Vyrábí si vlastní videa, jak skáče na posteli nahoru a dolů a zpívá si něco od Lady Gaga, Beatles nebo od Elvise Presleyho. Dokonce ani nevím, jak si ty písničky stahuje a jak se dokáže sám nafilmovat, ale všechno to vypadá dobře a i to dobře zní. Kdo ví, jestli ho to jednou nevtáhne do hudebního průmyslu“.
 
„Mám trenéra, který chodí k nám domů. Ne, když mám večer koncert, ale když mám volno. Jezdím asi 5 minut na rotopedu a pak dělám stretching. Trenér mi pak kontroluje ramena a krk, abych měla správné držení těla. Dělá mi masáž horní poloviny těla a pak končím zase 5 minutami na kole. Pak už je zas čas na to, abych nakojila dvojčátka. Já mívám taky hlad, tak si dám takový pozdní oběd a pak sprchu“.scaled_17_t653.jpg
„Potom mám víc času na děti, tak si spolu hrajeme a zkrátka se jim více věnuji. Pak jedu do divadla, líčím se a jdu na zvukovou zkoušku od 17 do 18 hodin, kontroluji pódium, zkouším mikrofon, zvuk, se všemi se pozdravím a přezpívám si písně na večer. Pak jdu zpátky do šatny a odstříkám trochu mléka pro děti. Pak ho pro ně pošlu, když s nimi nemohu být, ale vždy se ujišťuji, že jsou v pořádku. Potom telefonuji a říkám: „Posílám mléko pro moje kluky Eddyho a Nelsona“.
Pak většinou ještě tak 10 – 15 minut dělám věci, které jsou potřeba. Dokončím přípravy, účes, vezmu si šaty a než vyjdu ven, řeknu svým dětem své přání: „Tohle je pro vás. To je, proč jsem tady“.
 
„Miluji svou práci a miluji svoji novou show. Ale klepou se mi kolena. Mám strach, ale zároveň jsem moc ráda, že jsem dnes večer prolomila ledy. Z dnešního koncertu jsem měla pocit z dobře odvedené práce.
Normálně hned po koncertě běžím do auta, naskočím do něj a uháním domů. Zase si dám sprchu, pak se navléknu do pyžama a užívám si večer s dětmi na pohovce. Také mám své nejoblíbenější činnosti, takže když další den nemám koncert, neřeším to a klidně zůstanu celý den v pyžamu. Nikdy to nekončí, což je skvělé. Tam, kde to končí, to zase začíná celé znovu. Tam, kde to končí pro zpěvačku, začíná to pro mámu“.
 
Céline nám také řekla:
 
„Tohle všechno by ale nikdy nebylo možné bez podpory mého milujícího manžela Reného, mé nejbližší rodiny a mých nejdražších dětí Reného-Charlese, Nelsona a Eddyho. Dávají mému životu nový směr. Jsou zdrojem mé síly a inspirace. Jsou pro mě důvod, proč žít a miluji je každý den víc a víc celým svým srdcem a duší".
 
Rozhovor v angličtině najdete zde
 
Zdroj: CelineDion.com a LasVegasGun.com
Překlad: Martina

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

perfekte

(frana, 10. 4. 2011 12:56)

krasne dojímavé ,úžasné
Celine je úžasná
Díki Mati

Super díky za překlad Marti :)

(Petr Šír, 28. 3. 2011 18:46)

Užasný díky za překlad Marti :) Céline je užasná. Na zvukové zkoušce byla božííí. Pořád plná humoru vtipkovala v jednom kuse :)

Re: Super díky za překlad Marti :)

(mia, 9. 4. 2011 15:54)

Ďakujem za preklad Mati ....perfektnééééé ♥♥♥