Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info

9. 3. 2008

Obrazek

Popová megastar Céline Dion se poprvé představí hudebním fanouškům v České republice. V rámci celosvětového turné "Taking Chances" zazpívá 26. června 2008 v pražské O2 areně!

Album "Taking Chances" vydala zpěvačka v listopadu 2007 a světové turné, v jehož průběhu navštíví více než stovku měst ve více než pětadvaceti zemích pěti kontinentů, zahájila v únoru 2008 koncertem pro Dětský fond Nelsona Mandely v Johannesburgu.

Na přípravě show, "vizuálního svátku barev, módy, tance a překvapení", se podílel Jamie King, známý ze spolupráce s Madonnou ("Confessions World Tour"), Christine Aguilerou ("Back to Basics World Tour") nebo Ricky Martinem ("Livin´ La Vida Loca World Tour").

Céline Dion, kterou označují jako "nejlépe prodávající ženskou interpretku všech dob", dosud prodala přes 180 milionů alb a získala přes 1 000 významných ocenění, včetně cen Grammy, Oscarů, Zlatých glóbů, World Music, Juno a Felix Awards.

V letech 2003-2007 vystupovala výhradně v hotelu Caesar Palace v Las Vegas, album „Taking Chances“ je jejím prvním anglicky zpívaným albem po třech letech a seriál připravovaných koncertů jejím prvním celosvětovým turné po deseti letech.

Pořadatelem koncertu Céline Dion je akciová společnost BESTSPORT, majitel a provozovatel víceúčelové O2 areny.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář