Jdi na obsah Jdi na menu
 


Film Céline: Through The Eyes Of The World

Obrazek

 Céline Dion, mezinárodní superstar a nejlépe prodávaná zpěvačka, cestovala okolo světa a zpět, a nyní The Hot Ticket – speciální programové oddělení Sony Pictures Releasing – dovolí divákům Céline všude následovat. Film Céline: Through The Eyes Of The World (Céline: Očima celého světa) přinese do kin Célinino turné Taking Chances 2008-2009. Tato filmová událost dává jejím fanouškům, kteří se zúčastnili tohoto velice úspěšného turné, další šanci prožít magický zážitek, tentokrát z výhodného postavení, nevyrovnatelného s jakýmkoliv lístkem.

Připojte se k Céline a podívejte se na 5 kontinentů a do 25 zemí světa a buďte součástí strhujících provedení některých z jejích největších hitů. Nicméně tato světová tour je trochu jiná, protože Céline cestuje se svým manželem, osmiletým synem, svou matkou a širší rodinou. Koncerty, prokládané záběry ze zákulisí, umožní divákům opravdu poznat Céline, její rodinu a její spolupracovníky, stejně tak jako její fanoušky, s kterými se setkává a zpívá pro ně po celém světě. Inspirující, dojemný, upřímný a překvapivě vtipný film zachycuje Célininu rovnováhu mezi požadavky na propracované a rozsáhlé celosvětové turné a její nejvyšší prioritou – starání se a užívání si času s rodinou.

Rory Bruer, prezident Worldwide Distribution for Sony Pictures Releasing, řekl: „Céline Dion milují po celém světě a začátkem příštího roku The Hot Ticket nabídne fanouškům sedadlo v první řadě. Ve filmu diváci uvidí Céline tak, jak ji ještě nikdy neviděli –  jak cestuje společně s rodinou a svými kreativními spolupracovníky do neobyčejných a exotických zemí. Myslíme si, že film Céline: Through The Eyes Of The World nabízí unikátní pohled na Céline, její život a na to, jak se věnuje vytváření diváckých zážitků jako žádných jiných“.

Céline dodala: „Tohle bylo úžasné turné, ale ve filmu je toho mnohem víc než jen koncert. Dovolila jsem kamerám, aby mě doprovázely všude. Je to hodně osobní…a je to určitě nejintimnější cesta, jakou jsem se svými fanoušky sdílela“.

Během Taking Chances World Tour, která se odehrávala od února 2008 do února 2009, Dion odzpívala koncerty v jižní Africe, Spojených arabských emirátech, Japonsku, Číně, Jižní Koreji, Austrálii, Malajsii, Spojeném království, Belgii, Francii, Irsku, Nizozemí, Dánsku, Švédsku, Finsku, Německu, Švýcarsku, České republice, Polsku, Rakousku, Itálii, Monaku, Kanadě, Mexiku, a ve 41 městech USA. Tour na 5 kontinentech, v 25 zemích a 93 městech, Célinina první v posledních 9 letech, byla velice úspěšná, prodalo se přes 3 miliony lístků.

Stephane Laporte, režisér filmu, dodal: „Po tom, co jsem se Céline cestoval po světě, mohu upřímně přiznat, že neexistuje žádný jiný umělec jako ona. Ona je dokonalý bavič, nejen že odevzdala svým divákům, kteří přišli na její koncerty, to nejlepší ze sebe, ale také se snažila, aby film byl zábavný a aby poskytla pohled dovnitř toho, jaké to je, být na roční cestě s rodinou. Tohle je Célinin svět a je to úžasný zážitek žít v něm a být jeho součástí“.

Zdroj: http://losangeles.broadwayworld.com

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář