Jdi na obsah Jdi na menu
 


Červenec 2008

14. 9. 2008

28.7.2008 .:Céline zazpívá na Olympiádě! Céline má teď menší dovolenou, než ovšem načne další šňůru koncertů v USA a Kanadě, navštíví olympiádu v Pekingu, kde zazpívá! Zkusím zjistit bližší info. Zdroj: Frekvence 1:.

17.7.2008 .:Založila jsem novou rubriku s názvem "Bublina" v rubrice "Extra" na horní liště. Tam najdete fotku Céline v nějaké situaci a Vaším úkolem je vymyslet text, co by asi tak Céline v dané situaci řekla nebo myslela. Podrobné instrukce najdete tam. Těším se na Vaše nápady!.:

Tento nápad mám od Renatky, která to má na svých webových stránkách o Natalii Oreiro a moc se mi to líbilo, tak jsem si to sem dovolila dát také:-)

14.7.2008 .:Jak jste si mohli všimnout, změnila jsem barvu designu na příjemnou letní žlutou a vyrobila jsem nové logo, tak doufám, že se Vám bude líbit;-) Také jsem do rubriky "WWW" > "Spřátelené stránky" přidala dva nové reklamní bannery na tyto stránky. Tak pokud je budete chtít někde použít, můžete:.

8.7.2008 .:Dnes se zaregistroval jubilejní 100.uživatel na fórum Céline Dion! Všem bych chtěla moc poděkovat za přízeň, protože bez Vás by fórum takto nemohlo fungovat!:.

Obrazek
Ještě doplním, že den po Célinině koncertu, čili 27.června, byla návštěvnost této stránky zatím největší - 98 návštěv!!! Děkuji!

7.7.2008 .:Tak jsem se vrátila z týdenní dovolené na Mallorce, tak je tu slíbená aktuálka, ke které nestihlo hned po koncertě dojít...Jistě jste si všimli, že zmizelo odpočítavadlo koncertu - bohužel no, Céline už odzpívala, takže nám nezbývá, než jen čekat, jestli k nám ještě zavítá a zazpívá nám zase naživo.

Obrazek

Pokud si chcete přečíst, co o koncertu napsal český tisk, tak se mrkněte do rubriky "Céline v Praze", přidala jsem tam docela dost nových článků - z internetu, ale i naskenovaných z tištěných novin, najdete tam i nějaké fotky z koncertu a s Lenkou Filipovou. Pak jsem ještě do stejné kategorie přidala sekci "Fotogalerie", kde najdete několik fotek z pražského koncertu:.

Obrazek